Augusti at it’s best!

Hellu! 
Alltså, vilken start på denna termin….
Ni kanske vet att vi har renoverat vårt kök och jag ÄLSKAR så som det blivit.

Men, nu ska vi faktiskt flytta. Så kan det gå! Helt ärligt så är det hela lite ofattbart. Känslan av att vi ska mer än bo dubbelt så stort på vår drömadress…. Den känslan kittlar!!

Ni vet när man går förbi en gata, tittar upp och tänker ”Tänk om man skulle bo där uppe, vilken dröm” och tre år senare så står man och tittar ut från exakt den balkongen. HELT GALET!!

Inte nog med det så har vi världens underbaraste grannar som gör lägenheten helt ovärderlig, så WIN WIN för oss! 

Självklart ska vi ju renovera den nya lägenheten också så vi kommer inte flytta in förrän i november/december någon gång.

En sak jag lärde mig i och med vår köksrenovering var ”Låt Björn ta hand om allt”. Så sorry baby, du får stå för allt i denna renovering.
Men jag vet att du kommer lösa det med bravur och att du med ditt kontrollbehov mer än gärna tar det i mål. På absolut bästa sätt.
Helt ärligt så tycker jag det är så sjukt stressande med alla leveranser, tidsplanering, offerter, fakturor och käbbel. 

Igår satt jag och sammanfattade augusti, lite som en dagbok fast jag gör det månadsvis. Denna månaden har varit HELT otrolig.

Träffat nya personer som får mig att bubbla lite extra.
Jobbet är roligare än någonsin och vi är ett team på SATS Masthugget som är fantastiskt. (BTW, jag är nominerad till årets PERSONLIGA TRÄNARE) Sjuuuuuukt!

Vi har så många fantastiska människor runt oss just nu. Kunde inte varit bättre just nu! Plus att lägenheten är på skriven och vårt förhållande växte en bit till. 

Jag ÄLSKAR att leva med denna människa, jösses va han kan gå mig på nerverna ibland men om man slår ut allt över ett år så är definitivt jag den som klagar mest. Men men, det tillhör Paulina-paketet. Jag kräver att vara nöjd och få som jag vill (allt är ju relativt).

Denna veckan bär det av till Italien och Toscana för bröllop. Kommer bli lika magiskt detta, att få fira kärleken är någonting som får mig att älska livet lite extra mycket. Glädjen, kärleken och gemenskapen.
That´s something different! 

Träningen då? Jodå, träningen går som på räls men jösses va jobbigt det varit att börja igen efter semestern. Även om vi rörde på oss 6/7 dagar på semestern så är det verkligen inga 90 kilosutfall längre….Men, nu 27 dagar senare så är allt som det ska igen!

Jag kan ju tipsa om världens mysigaste restaurang som blivit mitt nya favvoställe som ligger i Nya Hovås. SOCIALE (nej, inte socialen). 
Maten är prima, servicen är perfekt och läget passar mig utmärkt. Tycker det är så skönt att åka från stan ibland och bara få ett litet avbrott från innestan. Så kolla in denna restaurang här.

Uppdatering kommer från Italien!

Som ni förstår, han står ut med mina upptåg och jag står ut med hans på tok för höga IQ.

PUSSSSS!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s