Vad är receptet för framgång?

Holaaa!

Just nu befinner jag mig i Palma, har varit här i snart tre veckor nu. (FATTA HUR NAJS)!

Nu kan man ju undra vart jag tog vägen efter att jag kämpade med bloggen i tre månader. Helt ärligt, HUR lyckas man hålla ett heltidsjobb, ett socialt liv, ett passionerat förhållande och en blogg vid liv? Och inte bara vid liv utan maxa allt detta? Det är väl antagligen det jag ska försöka bevisa att man kan nu framöver. Brace yourselves.

Som ni förstod så renoverade vi vårt kök hemma, det är helt klart och det är en av de sakerna jag saknar där hemma. Men det kommer ju ändra sig ganska snart… Varför får ni veta inom kort!!

Jag tänker att vi ska försöka prata lite om detta med influencers och lite varför vi följer personer som är helt olika oss själva. Varför vi gör så som de gör för att vi tror att det är så man ska göra och vara för att vara lycklig.

Jag har tänkt på detta ganska mycket. Kvinnor som tydligen har all tid i världen, som aldrig har en dålig dag (på sociala medier), kvinnor som alltid har DET BÄSTA TRÄNINGSPASSET EVEEEER medan man själv står och gäspar oss igenom det där passet som skulle bli…. det bästa.

Det som vi hela tiden säger som kvinnor är just att vi ska vara starka tillsammans. Men hur kan vi vara starka tillsammans om vi medvetet försöker bevisa för alla andra hur mycket bättre vi är? Det är lite som att säga att det bara finns en grönsak att äta för att må bra (nej, potatis räknas inte). Eller som att säga att en träningsform är den bästa.

Vad är det som driver oss till att lyssna på någon som köpt följare  (ja, det köps följare till höger och vänster. Blev lite konfunderad då en tjej jag känner med 40K+ följare tydligen hade världens fan base i Bangladesh. Ni fattar) eller kanske varit med i en reality serie, om att tala om hur de lever då deras livsstandard är någonting som de personer som jobbar rumpan av sig för att uppnå aldrig kommer kunna få?

Är det för att vi inte arbetat tillräckligt mycket med oss själva så vi försöker hitta den ”enkla” lösningen hos någon annan? Köpa receptet för uppenbar ”framgång” rakt av bara?

Lite som när man träffar en kille, inte för att man vill. Utan för att man BEHÖVER. Man behöver någon, sen om man är bra för varandra eller inte spelar liksom ingen roll.

Självdestruktivt? I mina ögon, ja extremt.

Så. Varför lever vi efter andras begär mer än våra egna? Tror det har med ängslighet att göra tyvärr. ”Ah OK, så om hon lyckas med allt genom ditten och datten så borde väl jag också det”! No ma´am! Vi definierar HELT själva vad det är som är drivkrafterna och framgångsfaktorerna i våra alldeles egna liv. Vi är vår egen boss. 

Detta blev djupt… Jeeeeez! Men för mig är receptet för framgång nåt alldeles individuellt och för att understryka min poäng med att inte påverkas negativt av andra håller jag den för mig själv. MOHAHAHAHAHAA!

Kramar från Mallis / P

En reaktion till “Vad är receptet för framgång?

  1. Hej! Tack för fint inlägg. Det skulle vara så intressant om någon kunde skriva om hur man dessutom får in barn i denna ekvation. (Förstår att inte du kan det Paulina). Men det är där den riktiga utmaningen börjar. Kvinnor som har barn, heltidsjobb och dessutom håller hög nivå på träning är övermänniskor. Hittar ingen som skriver inspirerande på temat. Antagligen har dessa kvinnor inte tid med bloggar (om de ens finns).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s